Rumoer verzorgt de styling van &Chantal

RTL4

Chantal Janzen zet vanaf zaterdag 28 oktober een volgende stap in haar TV carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’ bij RTL 4. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor, muziek en amusement voeren in dit zaterdagavondprogramma de boventoon.

Naast de openheid die ze van haar gasten vraagt, laat Chantal in dit programma zelf uiteraard ook het achterste van haar tong zien. Zo laat ze in de eerste aflevering een fragment zien van een TV programma waar ze met haar man te gast was. Dit programma is onlangs door haarzelf verboden om uit te zenden.

Naast alle bekende koppen, komen er in dit programma ook onbekende gasten aan het woord die te maken hebben met het thema van de show.

En verder gaat Chantal in de komende weken op bezoek bij mensen met een bijzondere, niet alledaagse hobby en speelt ze wekelijks een pittig eindspel waarin het publiek in de studio de gasten het vuur aan de schenen legt.

‘&Chantal’ belooft een gevarieerde personalityshow te worden waarin alle gasten, het publiek in de studio & Chantal alles uit de kast halen om er een leuke zaterdagavond van te maken!

Rumoer verzorgt de styling van het programma.